12 причини да опитате новото ФОРЕВЪР АРКТИЧЕСКО МОРЕ


ФОРЕВЪР АРКТИЧЕСКО МОРЕ

Според данни на Световната здравна организация броят на страдащите от сърдечносъдови заболявания непрекъснато се увеличава. Много тревожен факт е, че България е на първо място в Европа по проблеми със сърцето и на второ в света по смъртност, вследствие от тях. Според информация на Националния статистически институт през 2010 г. в България 75 хиляди души са починали от заболявания на органите на кръвообращението. Председателят на Българското кардиологично дружество проф. Асен Гудев казва, че осем от всеки 10 инфаркта могат да бъдат предотвратени, а смъртността от сърдечни заболявания може да бъде намалена с 20%, ако се работи повече в посока информиране на населението за рисковете и за ролята на профилактиката и превенцията.

Какво можете да направите, за да подобрите своето сърдечносъдово здраве? Списъкът е дълъг – поне 150 минути активно движение седмично, преобладаващо растителна храна, спиране на цигарите, умерена консумация на алкохол, както и приемане на храни и добавки с високо съдържание на качествени мононенаситени омега-3 мастни киселини. Затова ви препоръчваме постепенно да промените начина си на живот, а за последното може да ви помогне новата и усъвършенствана формула на Арктическо море (код: 376), чиито съставки допринасят за нормална функция на сърдечносъдовата система, мозъка, зрението, ставите и кожата. Но нека се върнем към сърцето и омега-3 мастните киселини ЕПА и ДХА. Това са едни от малкото съставки, за които традиционната и алтернативната медицина са на едно мнение и силно ги препоръчват за поддържане на сърдечносъдово здраве. Световната здравна организация подкрепя същото мнение, а над 100 хиляди са научните изследвания, доказали ползите за здравето от рибата и рибеното масло.

Всички тези факти са достатъчно добра причина да добавите към всекидневния си здравословен режим уникалната формула от богато на ДХА масло от кал-
мари, ултрачисто омега-3 рибено масло и зехтин с високо олеиново съдържание. Новото Арктическо море е резултат от усърдна работа и проучвания, за да ви
предложим идеален баланс между ДХА и ЕПА. Според изследване от 2007 г., оповестено от Американския национален здравен институт, омега-3 мастните киселини ДХА и ЕПА са ортомолекулярни нутриенти – незаменими за добро здраве и дълголетие, както витамините, минералите, микроелементите и ензимите.
Комбинирайте новото Арктическо море с достатъчно движение и пълноценно хранене, за да сте здрави вие и цялото ви семейство.

12 причини да опитате Арктическо море

 1. Уникална формула. Новата комбинация от съставки в Арктическо море е неповторима и вече включва масло от калмари – ненадминат източник на омега-3 мастни киселини.
 2. От лидера в хранителните добавки. Форевър Ливинг Продъктс от години е в челото на индустрията на хранителните добавки. Продуктите ни непрекъснато
  получават нови атестати за качество, чистота и ефикасност. Арктическо море не е изключение.
 3. Оптимизира баланса на мастните киселини. В съвременния свят е трудно да приемаме оптимални количества от незаменимите омега-3. С 33% повече ДХА новото Арктическо море предлага идеален баланс между полезните мастни киселини.
 4. Научно подкрепено. Хиляди изследвания доказват преимуществата за здравето от увеличаване на консумацията на рибени масла и други богати източници на ДХА и ЕПА.
 5. Подобрено клетъчно здраве. Омега-3 мазнините изграждат клетъчните мембрани из цялото тяло, включително в мозъка, кожата, очите, сърцето, кръвоносните съдове, белите дробове и ставите.
 6. Подкрепя зрението, кожата и дробовете. Всички тези органи са изградени от големи количества незаменими мастни киселини. Необходимо е да попълваме запасите на тялото от ДХА и ЕПА за оптималната им функция.
 7. Допринася за сърдечносъдово здраве. Омега-3 мастните киселини са много важни за оптимално състояние и работа на сърцето и кръвоносните съдове.
 8. Подпомага мозъка, мисловните процеси и паметта. Мозъкът до голяма степен е изграден от незаменими мастни киселини като ДХА. Съставките на Арктическо море могат да допринесат за нормалното му функциониране и така да подобрят паметта и мисловната дейност.
 9. Съдейства за поддържане на здравословни нива на триглицеридите. Усъвършенстваната формула има потенциал да нормализира триглицеридите в кръвта, които влияят върху здравето на сърдечносъдовата система и мозъка.
 10. Спомага за оптимизиране на храносмилателните, имунните и ставните функции. Омега-3 са много важни за ключови системи в тялото като стомашно-чревната, имунната и костно-ставната.
 11. Свързва се с добро настроение и емоционално здраве. Известно е, че повишената консумация на ДХА и ЕПА може да подобри настроението и емоциите. Вероятно този ефект се дължи на подкрепата, която оказват на мозъка. 
 12. Подпомага нервната система. Нервите в тялото са защитени от мембрани, изградени от незаменими мазнини като ДХА. Арктическо море е много богато
  на ДХА и може да допринесе за здравето на нервната система.