БЪДЕЩЕТО НА АЛОЕ ВЕРА


Преди почти 40 години се ражда мечтата на Рекс Моън да предложи изумителните качества на алое вера на хората по целия свят, за да им помогне да изглеждат и да се чувстват по-добре. И макар да са изминали четири десетилетия, алоето винаги е било и ще бъде в основата на всичко, което Форевър прави!

Сигурни сме, че сте забелязали подобренията в продуктовия ни асортимент, в маркетинговия ни план, в производствените ни мощности и дори във вашите изживявания по време на събитията ни.

Иновациите са важна част от всеки бизнес и ние винаги търсим начини да се усъвършенстваме. Преди малко повече от месец обявихме най-значимата в историята на Форевър продуктова иновация – появата на НОВИЯ ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА в „Тетра Пак“ опаковка.

Промяната не е само в дизайна. Растейки постоянно, ние осъзнаваме, че трябва да продължаваме да търсим методи за щадене на околната среда. Новаторската „тетра“ опаковка се състои от седем слоя 100% рециклируеми материали и се сглобява в момента на пълнене, което значително оптимизира производството. Знаем, че за мнозина жълтата тубичка на ГЕЛА ОТ АЛОЕ ВЕРА е символ на Форевър, но също така знаем, че най-важното е какво има вътре. Затова с вълнение искаме да допълним, че новият тип опаковка ще ни позволи да ви предложим любимите напитки от алое вера без консерванти!

Ето защо и четирите варианта – Aloe Vera Gel®, Forever Freedom®, Forever Aloe Berry Nectar® и Forever Aloe Bits N’Peaches®, ще получат нова стилна и екологична опаковка, която ще стигне до вас през 2018 г. С повече подробности ще ви запознаем през идните месеци, но можете да сте спокойни, че ще продължим да ви предлагаме и четирите напитки, а Форевър все така ще произвежда висококачественото алое, което всички познавате и обичате.

БЪДЕЩЕТО НА АЛОЕ ВЕРА


Източник: Инф.бюлетин ФЛП-България, брой 184, юни 2017

Забележка: Представените продукти съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки по смисъла на Наредба 47 на МЗ от 2004 г. за изискванията към добавките към храните и козметични продукти по смисъла на Наредба 36 на МЗ от 2005 г. за изискванията към козметичните продукти. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от споменатите тук продукти.