FLP – МАРКЕТИНГОВ ПЛАН – ВИДЕО


Какво представлява маркетинговият план на Форевър? Той е изграден върху философията, че „когато помагате на другите да постигнат това, което искат, Вие получавате, това което искате“. 

За да разберете израстването в маркетинговия план, е важно да знаете, че всички постижения се основават на бонусни точки. Бонусната точка е стойност, която всеки продукт носи. Когато купувате различните продукти, бонусните точки се натрупват, за да се изчислят квалификациите за издигане в ниво и участието ви в различните програми за стимулиране. Бонусните точки са пропорционални на цената на продукта: колкото по-висока е тя, толкова повече са бонусните точки. В момента стойността на една бонусна точка е равна на 353 лева по цени за собственици на Форевър бизнес.

Маркетинговият план предлага два вида отстъпки и шест вида бонуси. За да се запознаете подробно с маркетинговия план, вижте видеото.

 

 

Хиляди като вас са успели с Форевър и ние знаем, че с нашия план вие също можете да постигнете всяко ниво на доход, за което имате готовност да работите здраво.