Незаменими през ваканцията


Къде ще почивате тази година? На българското Черноморие? Или на Малдивите? На поход в планината? Или пък повече си падате по музикални фестивали? Каквото и да ви тегли към пътешествия, подбрахме най- добрите и незаменими продукти за вашия куфар или раница.

За плаж

1. Алое вера гел (код: 061)

Многофункционален, успокояващ и охлаждащ гел, абсо- лютно задължителен за всяка морска почивка. Идеален е за след плаж, облекчава дразненето и чувствителната кожа.

2. Алое лосион (код: 062)

Ако не понасяте мазните хидратанти, този лосион е точно за вас. Фината му консистенция и приятното овлажнява- що действие се дължат на съдържащите се в него гел от алое вера, масло от жожоба, витамин Е, колаген и еластин. Съдейства за поддържане на кожата гладка и еластична след ден на горещия пясък.

3. Алое липс (код: 022)

Предпазвайте устните си от изпръхване и напукване с помощта на подхранващия балсам на Форевър. Богат на алое вера, масло от жожоба и пчелен восък, той успоко- ява и овлажнява подложените на летни изпитания устни. С удобния си джобен размер той е идеален и като първа помощ при повърхностни одрасквания и ухапвания или ужилвания от насекоми по цялото тяло.

4. Алое фърст (код: 040)

След дълъг ден под палещите слънчеви лъчи и кожата и косата ви имат нужда от овлажняване, успокояване и по- дхранване. Многофункционалният спрей от алое вера, пче- лен прополис и букет от подбрани билки на ФЛП е лесен за нанасяне и много ефикасен. Особено подходящ е за деца, които не стоят мирни нито миг.

5. Алое сънскрийн спрей (код: 319) и лосион (код: 199)

На плажа е жизненоважно да сте защитени от ултравио- летовите лъчи с водоустойчив продукт с достатъчно висок предпазен фактор. Вие изберете дали да се намажете с ло- сиона или да се напръскате със спрея на Форевър – и два- та слънцезащитни продукта са с копринена консистенция, бързо попиват в кожата и я хидратират със стабилизиран гел от алое. И двата ви пазят както от UVA, така и от UVB лъчите с фактор 30.

За фестивал

1. Натурални енергийни напитки ФАБ (код: 321) и ФАБ Х (код: 440)

Бъдете „последният оцелял“ на музикалния фестивал с помощта на енергийните напитки ФАБ. Специалната формула и на двете разновидности съдържа патентована комбинация от билки и хранителни вещества, сред които витамини В6 и В12. Чудесни са за незабавно зареждане с енергия, когато усетите, че отпадате, а имат и дълготрайно действие за повече издръжливост.

2. Гел за зъби Форевър брайт (код: 028)

Не пропускайте да си вземете опаковка гел за зъби Форевър брайт, за да е свеж дъхът ви след фестивалните нощи. Нежната му неабразивна формула без флуор съдържа алое вера и пчелен прополис за заздравяване и защита на зъбите и венците.

3. Антибактериален гел за ръце (код: 318)

Летните музикални фестивали са нещо невероятно. Единственото в тях, което никой не обича, са мобилните тоалетни. Дръжте противните микроби надалеч и бъдете винаги свежи с удобния джобен антибактериален гел за ръце на ФЛП. Той убива до 99.9% от микробите и болестотворните бактерии.

4. Пчелен прашец (код: 026)

Безсънните нощи пред музикалните сцени неминуемо ще ви изтощят. Възстановете енергията си с таблетките пчелен прашец от Форевър. Тази изцяло натурална хранителна добавка е идеална за летните месеци, когато полените наоколо са в изобилие.

5. Минерална или изворна вода

Заредете се с няколко бутилки вода, за да не се обезводните. Водата засища, изчиства организма от отрови, подкрепя общото здраве и поддържа свежия вид на кожата.

За приключения

1. Алое МСМ гел (код: 205)

Изморени крака след дълъг преход в планината? Нашият удобен гел от алое вера и органична сяра МСМ успокоява напрегнати и болезнени стави, мускули и сухожилия. Не пропускайте да го сложите в раницата си, преди да поемете на поход.

2. Алое загряващ лосион (код: 064)

Съчетаващ затоплящи билки и алое, този лосион е отличен за загряване преди катерене или интензивно ходене. Прекрасен е и за облекчаване на болежки след физическо натоварване.

3. Енергиен десерт Фаст брейк (код: 267)

Презареждайте батериите с вкусните фъстъчени енергийни блокчета на ФЛП. Богати на ценни протеини, засищащи диетични фибри и много витамини и минерали, Фаст брейк са перфектното хапване в движение, когато сте цял ден сред природата.

4. Джобен фрийдъм (код: 323)

Съчетава всички полезни свойства на гел от алое вера, хондроитин, глюкозамин, МСМ и мощни плодови антиоксиданти в удобна и лека опаковка с точно премерено количество от напитката. Съдържа също и витамин C, допринасящ за намаляване на чувството за умора.

5. Пчелен мед Форевър (код: 207)

Имате нужда от незабавна енергия? Този натурален и вкусен пчелен мед, богат на фруктоза и глюкоза ще ви даде енергиен тласък при дълги планински преходи.


Източник: Инф.бюлетин ФЛП-България, брой 150, юли 2014

Забележка: Представените продукти съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки по смисъла на Наредба 47 на МЗ от 2004 г. за изискванията към добавките към храните и козметични продукти по смисъла на Наредба 36 на МЗ от 2005 г. за изискванията към козметичните продукти. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от споменатите тук продукти.