Алое Вера – Изглеждай по-добре, чувствай се по-добре!

Етерични масла


Комплект етерични масла Форевър

Цена: 234.65 лв.

КОД: 513

В пълния комплект етерични масла Форевър ще откриете по една опаковка от всички продукти в серията и ще се потопите в света на ароматите.

Етерични масла - облекчаващ микс

Цена: 59.70 лв.

КОД: 511

Облекчаващият микс от етерични масла Форевър е идеално балансирана композиция от най-чиста дива мента, голтерия, камфор, иланг-иланг и лайка, създадена да прониква дълбоко и да облекчава.

Етерично масло - Тонизиращ микс

Цена: 41.53 лв.

КОД: 510

Тонизиращият микс от етерични масла Форевър е идеално балансирана композиция от най-чист карамфил, портокал, канела, розмарин, тамян, евкалипт и хвойна, създадена да дава сили и жизненост.

Етерично масло Успокояващ микс

Цена: 35.83 лв.

КОД: 509

Успокояващият микс от етерични масла Форевър е идеално балансирана композиция от най-чиста голтерия, лавандин, евкалипт, кориандър, ливан, розмарин, лайка, мента, босилек и риган, създадена за хармония, покой и отмора.

Етерично масло Мента

Цена: 32.20 лв.

КОД: 508

Ментовото етерично масло Форевър се извлича от растения, отглеждани в една и съща ферма от много поколения. Естественото им съдържание на ментол е по-високо и предлагат още по-добър охлаждащ и стимулиращ ефект.

Етерично масло - Лимон

Цена: 22.83 лв.

КОД: 507

Лимонът е един от най-популярните и обичани аромати. От векове се използва по цял свят за защита от насекоми, дезинфекция, почистване и ароматизиране на дрехи, както и за ободряване.

Етерични масла - лавандула

Цена: 43.08 лв.

КОД: 506

Хората използват лавандулата от векове. Споменава се в древногръцки и древноримски текстове, а библията я нарежда до алоето и други ценни билки и подправки, с които храмовете са били подготвяни за религиозни ритуали.

Базово масло

Цена: 29.07 лв.

КОД: 505

Базовото масло на Форевър представлява лека омекотяваща течност, подсилена с едни от най-качествените натурални съставки и антиоксиданти.