Нови продукти

Вижте най-новото от Форевър!


Джууст ананас

Цена: 21.80 лв.

КОД: 517

С този екзотичен и изкусителен натурален коктейл от аромати на ананас, кокос и джинджифил ще можете не само да увеличите приема си на течности, но и да се заредите с енергия. Джууст ще преобрази любимите ви храни и напитки, а вас ще зареди с витамини В6, В12, С и фолиева киселина. С едва 5 калории в една доза, Джууст е чудесен начин да си доставите удоволствие без вина, а и ви помага да изглеждате и да се чувствате по-добре.

Алое шейв

Цена: 32.25 лв.

КОД: 515

Фантастичен пенлив гел, който превръща ежедневното бръснене в удоволствие. Многобройните овлажняващи съставки омекотяват, изглаждат и освежават кожата. Съставка, извлечена от мастните киселини на кокосовото масло, допринася за пенливостта на продукта и хидратира кожата, а освежаващото ни алое вера я охлажда, успокоява и възобновява.

Форевър мув

Цена: 126.00 лв.

КОД: 551

Движете се свободно и подкрепяйте подвижността на ставите си с най-новата хранителна добавка на Форевър. Форевър мув съдържа патентована комбинация от две ефикасни съставки, които няма да откриете заедно никъде по света - ципа от яйчни черупки, наречена NEM® и куркумин в много специална форма, която значително повишава бионаличността ѝ.